Voorpagina Maatschappelijk, Politiek

Ehsan Jami, nu ook ex-PVV’er

Ehsan Jami stopt als ‘beleidsadviseur binnenlandse zaken en defensie’, secretaresse, fractiemedewerker van Hero Brinkman bij de PVV en gaat zich weer full-time richten op zijn studie. Het kan natuurlijk ook zo zijn dat hij gewoon eruit is geknikkerd, omdat ze bij de PVV erachter zijn gekomen dat hij toch heel veel NIET is.

Hij is ex-moslim, ex-Iraniër, ex-filmmaker, ex-PvdA-er. Daarnaast is hij geen homo, geen aandachttrekker, geen tweede Hirsi Ali, geen stotteraar en waarschijnlijk zelfs geen ex-moslim. Hij was wel oprichter (en tevens enig lid)van het Centraal Comité voor Ex-moslims, maar ook die werd alweer een half jaar later opgeheven, omdat niemand lid wilde worden. Aan deze Lijst der Nietsnuttigheid kan nu dus ook ‘ex-PVV-er’ worden toegevoegd. Maar het belangrijkste van het bericht is dat hij nu eindelijk eens iets wél kan zijn: Student! Wij wensen hem dan ook veel succes, kennis en wijsheid toe!

En de PVV? Die kan zich weer helemaal richten op het stellen van belangrijke kamervragen, zoals waarom een kringloopwinkel in Veenendaal zoetigheden uitdeelt speciaal voor suikerfeest. Ja mensen, het is ongelofelijk! De Islamisering van Nederland gaat zo te zien gestaag door. Met of zonder Ehsan Jami.

ReFlex is WBH’er van het eerste uur. Geboren in de jungle van India, opgegroeid in de straten van Rotterdam-West. Het leven is een paradox, dus is hij getrouwd met een Amsterdamse Pakistaanse. Hij is apotheker van beroep, Ajax-supporter van nature. Plezier haalt hij uit zijn islamitische studies, uit zijn sport en vooral uit zijn gezin en twee kinderen! Oh ja...en zijn naam is Jilani Sayed.

Lees andere stukken van