Voorpagina Ervaringen

NIEUW: bidden bij de Turk weer mogelijk!

Salaamalaikum, kent u dat ook? U heeft weinig tijd en denkt maar even snel de Tarawih gebeden (speciale gebeden in de Ramadan) bij de Turk te gaan verrichten, want Turken bidden sneeeeel. En ja, hoor… het resultaat van deze hoofd-schouders-knieën-teen manier van bidden is dat u (i.p.v. in anderhalf uur) klaar bent in een half uurtje. Echter, het neveneffect is dat u achteraf waarschijnlijk zult moeten rondlopen met een knieblessure. Wij zouden Wijblijvenhier.nl niet zijn als wij ook hier niet een oplossing voor hebben.

Dus bent u het zat om continu uw knieën of uw hoofd tegen de grond te knallen achter de imam aan met lichtsnelheid, heeft uw partner geen zin meer om u ’s nachts te masseren, wilt u uw koffiehuis of bakkerij niet te lang leeg achterlaten, wilt u toch naar deze Turkse drive-in moskeeën gaan maar niet arbeidsongeschikt worden? Geen Probleem… Wijblijvenhier.nl introduceert de Tarawih Safety Package Pro.

Met de Tarawih Safety Package Pro verdwijnen al uw klachten: geen blessures meer, geen haaruitval door het te hard stoten met uw hoofd en waarschijnlijk stijgt uw levensverwachting. Laat uzelf overtuigen door onze gelukkige klanten:

Mohammed (in de AOW) – "Wallah ish goed. Ik voel noe Rahma van Ramzaan en ik minder pijn in rug"
Fatima (huisvrouw) – "Ish leuk…. ja…..!"

De Tarawih Safety Package Pro is er voor abla’s, abe’s, akhi’s en ukhti’s. Bestel* er nu eentje en ontvang er een gratis Mini-Tarawih Safety Package Pro (met polsbeschermers) bij voor de kleine. Als u nu ook een vriend aanmeldt, krijgt u er een gratis gebedskleedje bij met ingebouwde schokdempers. Wees snel, want vol=vol op=op.

Bestellen?
Tel: 0900-olumnietzosnel dat is nul-negen-honderd-olum-niet-zo-snel
Of bezoek onze website: http://olumnietzosnel.tk
U kunt alleen contant betalen… abe je weet ;)

Turkie Turkie is niet dom…. Turkie Tarawih Safety om

*Zolang de Ramadan strekt, insha’Allah!

Dit stuk is eerder verschenen op 28 september 2006, maar niet minder actueel!