Voorpagina Ramadan

Ramadan, day eight(y)!

Minder nieuws: Van het gezellig spiritueel logeer weekendje met mijn vriendinnetje NaNa kwam helaas weinig van terecht wegens familie-omstandigheden. Maar het goede nieuws was dat het eindelijk weekend was. FINALLY! Eindelijk eens lekker uitslapen en maffen in je bed. En ik voel me dan ook helemaal opgeladen.

Overdag konden we gelukkig wel samen gezellig nog gaan shoppen naar een leuk kadootje voor mijn broer. (Waarbij ik mijn vriendinnetje de Blokker in wist te lokken) Het werd uiteindelijk een mooie zwarte I-pod NaNo, gekocht bij de MediaMarkt voor maar 99 euro. Bij de V&D was hij met alle poespas-aanbiedingen-gedoe (je weet wel airmiles/prijzencircus korting) 150 euro. Zo zie je maar weer dat die actie-onzin-weken echt nergens goed voor is. Voor mama heb ik een spaarpotje gekocht (die ik dan nog voor haar ga vullen) en toen ik NaNa bij de trein had afgezet, had ik haar een grote enveloppe overhandigd. Arme kind begon me te zoenen zonder dat ze wist wat er in zat.

Het is altijd zo leuk om voor Sinterklaas te spelen en mensen blij te maken.

Ikzelf werd helemaal blij en vrolijk bij de Bart Smit waar ze een super gave Ernie-pop hadden. Je kon die zeg maar dan kietelen, waarbij Ernie dan helemaal stuk gaat van het lachen, op de grond valt, door blijft lachen, met zijn voeten stampt, over de grond rolt, zelf zonder hulp weer opstaat en giechelend om meer gekietel vraagt. Vraag me niet hoe ik op het idee kwam hem uberhaupt te kietelen. Hij kost maar 50 euro. Ik denk dat ik hem donderdagavond ga kopen! Voor mijn Nichtjuh van 3 hoor. Echt! Heus! Serieus! Ik zweer het! Tis echt niet voor mezelf. Leek me wel een leuk kado voor het suikerfeest! Jaaa! Dat vind ze vast leuk! (En ik stiekem ook wel)

Voor hen die nieuwsgierig zijn, hier een filmpje gevonden op YouTube.

Salaam en dikke groeten,

Eighty!

Eighty is een typische doorsnee Islamitische, Amsterdamse, Marokkaanse, creatieve, niet-rokende, cameraschuwe, technisch opgeleide, dromerige doch nuchtere, niet tegen kietelen kunnende, sociale, olifantengeheugen hebbende, altijd swingende, vaak te late, in opvallende kleuren verschijnende, incapabel autorijdende, openminded, slap lullende, vreemde hoofddoekcreaties dragende, spontane, familie en vrienden liefhebbende, impulsieve, mailende, smsende, bellende, triple choclate believende, altijd tevreden, hulpvaardige, koffieverslaafde, cadeautjes gevende, 1m73 lange, te veel geld uitgevende, geen vlees maar wel vis etende, zonnebloemige, betrouwbare, hiphop freaky, maffe, plaaggeestige, ex-chipsverslaafde, met humor relativerende, Vondelpark wandelende, zelden chagrijnige, filmgestoorde, eigenwijze, kunstzinnige, alleen zilveren juwelen dragende meid, die graag haar gedachtes met je deelt en altijd wel in is voor een goed gesprek.

Lees andere stukken van