Voorpagina Ervaringen, Maatschappelijk, Politiek

Marco Pastors bij P-Side

Gisteren waren Umar en ik bij P-Side, een programma van Prem Radhakishun in het teken van de aankomende verkiezingen. Marco Pastors was te gast. In de eerste instantie zou Geert Wilders komen, maar die liet het afweten om ‘beveiliging-technische redenen’. Krijgt hij een keer de kans om in gesprek te gaan met vredelievende mensen, zegt hij het af.

Ik vind Marco zijn aanpak van de problemen in Nederland niet echt pakkend, maar waardeer wel dat hij – in tegenstelling tot Wilders – de discussie aangaat met het volk. Het publiek en de debaters moesten namelijk een afspiegeling vormen van de straat. 

Zo wil hij onruststokers verplicht laten verhuizen. Maar waar naartoe? Dat maakt hem geen ‘donder’ uit. Dat is voor mij geen oplossing maar verschuiving van het probleem. Goed, kijk maar hoe gezellig Umar en ik erbij staan, vanavond, half 9 NED 2. 

De oprichter. Geboren, getogen en woonachtig in die mooie stad achter de duinen. Altijd klaar voor een revolutie of gewoon een kopje thee. Typisch Faisal...

Lees andere stukken van Faisal