Voorpagina Ervaringen

Arslan Advocaten

Nederland is al 4 jaar een moslima rijk die zich in Nederland tot de dag van vandaag de eerste EN de enige advocate met hoofddoek mag noemen: mr Famile Arslan. Deze gastarbeider van wijblijvenhier.nl werkte jarenlang voor een advocatenkantoor in Den Haag. De ondernemingskriebels werden haar teveel waardoor ze sinds kort haar eerste advocatenkantoor geopend heeft, met een prachtige naam: Arslan Advocaten. Dit maakt haar de eerste hoofddoekdragende met een eigen advocatenkantoor in Nederland.

Om de gebeurtenis te vieren heeft Famile mensen in haar omgeving uitgenodigd op een echte Turkse iftaar in het mooie World Forum Convention Center (North Sea Jazz sentiment). De zaal was goed gevuld. ‘Leuke mensen kennen leuke mensen’ wordt wel gezegd, alleen maar leuke mensen vandaag. Van ambassades, ambtenaren, bestuursleden tot aan haar eigen familie. Neem daarbij het goede eten (nietste harira, echte Turkse linzensoep!), wat wil je nog meer?

Een historische dag dus van een groot voorbeeld voor vrouwen (en mannen) in Nederland, en dat hebben wij mogen beleven. Famile, gefeliciteerd met deze zege, hulde!

U bent dus gewaarschuwd, geen gekkigheid met wijblijvenhier.nl, wij kennen de beste advocaten! O ja, het eten was zo heerlijk dat wij niet echt toekwamen aan het schieten van foto’s, maar we hebben wel wat.


Gelukkige Famile houdt toespraak


Oproep tot het gebed verzorgd door Cheppih


Vriendin van Famile samen met Esmaa Alariachi


Faisal (aaah mijn haar is weg!) & Famile Arslan

De oprichter. Geboren, getogen en woonachtig in die mooie stad achter de duinen. Altijd klaar voor een revolutie of gewoon een kopje thee. Typisch Faisal...

Lees andere stukken van Faisal