Voorpagina Moslim v/h Jaar

Moslim van het Jaar 2006

Het einde van het jaar nadert en dus komen de ‘prettige feestdagen’, vettige oliebollen en enthousiaste voornemens als schapen voor het offerfeest tevoorschijn. Maar natuurlijk kan het jaar niet worden afgesloten zonder een Moslim van het Jaar te benoemen. En het feest kan niet op, want we hebben dit jaar nog een categorie erbij: ‘Islamitische Organisatie van het Jaar’.

Een vakkundige jury is stad en land afgereisd op zoek naar waardige kandidaten voor deze prestigieuze titel. We werden in de keuzes gelukkig geholpen door diverse etentjes en cadeautjes die ons werden aangeboden. Daarnaast danken we ook de AIVD voor het ter beschikking stellen van hun blacklist. Hieruit hebben we ook menig kandidaat kunnen selecteren. Na intensieve analyse en vele kopjes thee, kwamen we uiteindelijk tot 11 verdachten voor Moslim van het Jaar en 7 voor de Islamitische Organisatie van het Jaar.

Ons werk zit er op! Nu is het de beurt aan jou om je favoriete/lievelings/knuffel moslim van het afgelopen jaar te kiezen. Hou www.MoslimvanhetJaar.nl goed in de gaten voor de kandidaten van dit jaar, want we beginnen morgen!

Moge degene met de meeste fans winnen, insha Allah!

Wassalam,

ReFlex,
namens De Jury

PS: De uitverkiezing van Moslim van het Jaar biedt u helaas geen garanties tot directe toegang in het Paradijs. Wel maakt u kans op andere schitterende prijzen!

ReFlex is WBH’er van het eerste uur. Geboren in de jungle van India, opgegroeid in de straten van Rotterdam-West. Het leven is een paradox, dus is hij getrouwd met een Amsterdamse Pakistaanse. Hij is apotheker van beroep, Ajax-supporter van nature. Plezier haalt hij uit zijn islamitische studies, uit zijn sport en vooral uit zijn gezin en twee kinderen! Oh ja...en zijn naam is Jilani Sayed.

Lees andere stukken van