Voorpagina Ervaringen

Bye bye 2006!

Jawel, jullie lezen het goed, nog net op de valreep, mijn laatste post van 2006. Jullie dachten toch niet dat ik het nieuwe jaar inging zonder jullie een gezegend offerfeest en voor 2007 al het moois van de wereld te wensen met een toefje slagroom en een rode kers on top!

Verder had ik toch niets beters te doen vanavond. Oud&Nieuw is niet echt mijn ding. Ik sms niet mijn hele telefoonlijst, ik ben niet van de oliebollen of de Lebbis en Jansen grollen, zoen niet mijn vriendinnen om klokslag 12, ik koop dan niet ineens super dure toegangskaartjes voor foute feestjes, nodig geen horde families uit, ik koop geen Staatsloten (er wonen overigens ook geen Postcode Kanjers in de straat waar ik woon), belast het netwerk niet extreem om middernacht, hang niet bij vage kennissen omdat ik toevallig uitgenodigd ben via een andere vage kennis, kruip niet in een extra speciale bling bling outfit om vervolgens op de Nieuwmarkt tegen dronken vrolijke lui aan te botsen, ik steek al helemaal geen vuurwerk af, ik heb geen behoefte aan jaaroverzichten (ik heb het afgelopen jaar echt niet in een coma gelegen) en de jaarvooruitzichten druisen in tegen mijn inzichten. Ik zit gewoon lekker braaf een avondje thuis a la C1000, zonder fratsen! En dat scheelt!

Ik hoop dat het nieuwe jaar voor ons in dit klein laag landje veel goeds, veel liefde, veel respect, veel geluk, veel wederzijds begrip, veel vrijheid, veel voorspoed en veel verdraagzaamheid zal brengen. Harmonisch, vredig en geweldloos. Want ook in 2007 wil ik hier blijven.

Salaam en dikke groeten,

Eighty!

Eighty is een typische doorsnee Islamitische, Amsterdamse, Marokkaanse, creatieve, niet-rokende, cameraschuwe, technisch opgeleide, dromerige doch nuchtere, niet tegen kietelen kunnende, sociale, olifantengeheugen hebbende, altijd swingende, vaak te late, in opvallende kleuren verschijnende, incapabel autorijdende, openminded, slap lullende, vreemde hoofddoekcreaties dragende, spontane, familie en vrienden liefhebbende, impulsieve, mailende, smsende, bellende, triple choclate believende, altijd tevreden, hulpvaardige, koffieverslaafde, cadeautjes gevende, 1m73 lange, te veel geld uitgevende, geen vlees maar wel vis etende, zonnebloemige, betrouwbare, hiphop freaky, maffe, plaaggeestige, ex-chipsverslaafde, met humor relativerende, Vondelpark wandelende, zelden chagrijnige, filmgestoorde, eigenwijze, kunstzinnige, alleen zilveren juwelen dragende meid, die graag haar gedachtes met je deelt en altijd wel in is voor een goed gesprek.

Lees andere stukken van