Voorpagina Opmerkelijk

Roddelen is haram!

Beste blijvers! Zoals u weet blijven wij hier en om het hier leuk te houden, blijven wij hier gewoon praten over anderen. Een beetje wat ze in de moskee wel eens doen als ze iets te veel thee met iets te veel suiker achterover hebben gegooid. Maar omdat roddelen (achter iemands rug om praten) haram is, geven wij het goede voorbeeld. U kunt ook publiekelijk praten over dit soort zaken. Doet u gezellig mee?

Opmerkelijk deze week is dat ene Michael Jackson eventueel moslim zal worden. Nu is dat niet zo groot nieuws. Dat gebeurt dagelijks al in Nederland. Wat het interessant maakt, is dat de redactie van wbh via zeer betrouwbare en interne bronnen heeft vernomen dat deze Michael Jackson King of Pop blijkt te zijn. Jermaine Jackson (zijn broer) zei tegen BBC Asian over zijn advies aan Michel: "Omdat het hem zal beschermen tegen alles waarvoor hij wordt aangevallen". Hebben we binnenkort een concurrent voor Sami Yusuf?

Tijdens een msn webcam gesprek stuurde Michael mij zijn foto:

Ook is er weer een man met gaten in zijn sokken gespot in de moskee. Nu is dat ook iets dat de redactie dagelijks ziet (en ruikt) in een moskee, maar het is anders als het gaat over een multimiljonair, president van de Wereldbank met een jaarinkomen van 302.948 euro (mashallah). Hij was op bezoek in Turkije en had geen weet over de gang van zaken in een moskee. Tjah… misschien hebben ze bij de Wereldbank gewoon lange tenen.

Moge Allah (swt) hem vele gaatloze sokken doen kruisen op zijn pad door het leven.

Update 14:52 gelukkig werden zijn schoenen niet gestolen netals bij ReFlex. (Zijn deze niet van jou ReFlex?)