Voorpagina Politiek

Balkenende 4 op weg naar u!

Goedemorgen! Je hebt de afgelopen nacht vast en zeker lekker gedroomd over een prachtig Nederland. Jij niet alleen. Zo ook Geert Wilders, hij heeft in hogere sferen een Nederland gezien waarin de moslims niet luisteren naar de imam en zij de helft van de heilige Quran verscheuren. Geert, een gekookt of een zacht eitje?

De onsterfelijke Balkenende heeft gedroomd van Nederland met Balkenende 5 aan de macht. Het scheelt niet veel want Balkenende 4 is in realiteit zo goed als een feit. De man heeft kort geleden na een ‘goed overleg’ met zijn vriendjes Bos en Rouvoet de ministerposten verdeeld. Ik herinner nog de vorige kabinetten waar ik maar weinig fiducie in had, gek genoeg heb ik dat nu niet.

De drie stralen positieve energie uit. Bos heb ik in geen jaren zo vrolijk gezien als tijdens de bekendmaking van de formatie. Het zijn geen domme mensen en zijn netjes door de onderhalingen gekomen. Daar zal informateur Wijfels zeker een groot aandeel in hebben gehad. Of zou het komen door die ovale tafel die tijdens de onderhandelingen overal heen werd gesleept? Of is het toch te danken aan Balkenende zijn ervaring? Nee, ik weet het, komt door de M&Ms op die ovale tafel!

Wat de reden ook mag zijn, terugdraaien gaat niet hoe graag bepaalde mensen het ook willen. Het worden interessante tijden met in de oppositie een grote ervaren SP en de beginners van PVV. Let the show begin!

De oprichter. Geboren, getogen en woonachtig in die mooie stad achter de duinen. Altijd klaar voor een revolutie of gewoon een kopje thee. Typisch Faisal...

Lees andere stukken van Faisal