Voorpagina Algemeen

Anti-terreur plan

De Nederlandse overheid heeft z’n handen vol aan het opstellen van flauwe plannen om de extremistische groei binnen Islamitische kringen te verlagen. De ether, de woorden Islam, terrorisme en extremisme zijn nauw verbonden. Dagelijks wordt dit verband geindoctrineerd in de ogen van de kijker. Ik, als Moslima geef eerlijk toe dat er inderdaad een groeiende groep legbatterijen binnen de Moslims is onstaan die klakkeloos geladen wordt met junkuitspraken. Het wordt eens tijd, dat wij Moslims bij elkaar komen, i.p.v. op de buis televisiekijkend nederland een half uurtje te vermaken met statements, meningen en oplossingen.

Deze legbatterijen worden met de dag groter, omdat zij een beeld bij onwetenden opleggen dat de Islam die zij verkondigen de ware Islam is. Wanneer Moslima’s door de Gewapende Gewaden worden afgekeurd op basis van de manier waarop zij hun hoofddoek dragen, begint mijn maag al lichtjes draaien. De Gewapende Gewaden, zijn in mijn ogen slechts visitekaartjes van onwetendheid. Neem wat tijd vrij om een webforum te bezoeken. Miljoenen Fatwa’s worden gebombardeerd op het Internet. Vaak lopen de Gewapende Gewaden RSI op wegens het optimale gebruik van kopieeren en plakken van stukken tekst. Will the Real Muslim please stand up? Echter, een ware Moslim neemt de tijd voor om te studeren. Innovatie, een streven die zeer streng verboden wordt door de Gewapende Gewaden. Maar het sturen van pm-berichten op fora naar het andere geslacht wordt beschouwd als een uitzondering.

Het bekritiseren van anderen, het disrespectvol omgaan met andersdenkenden. Is dit wat de Profeet SAWS ons geleerd heeft? Absoluut niet, mijn streven is om de Islamitsche Ummah in Nederland te verenigen en duidelijk aangeven dat de Gewapende Gewaden slechts een creatie is uit verveling, onwetendheid en politieke blunders van de Overheid.