Voorpagina Website

Wijblijvenhier.nl beste weblog!

Wilders is een visionair! De Tsunami van Islamisering is in volle gang en lijkt nog lang niet te stoppen. Deze Islamitische weblog is namelijk net winnaar geworden van zowel de publieksprijs voor de beste weblog als de prijs voor de ‘beste collectieve weblog’. Alhamdulillah (Alle dank/lof aan Allah)!

En zoals het echte allochtonen betaamt, kwamen Faisal en Umar natuurlijk veel te laat bij de uitreiking in het Haagse Stadhuis (nota bene bij hun om de hoek). Jongens, het was toch de bedoeling om vooroordelen weg te nemen met deze weblog?? Nou ja, kom maar snel naar huis! Ik kijk wel of ik ergens nog een schaap of een kameel kan vinden. We hebben natuurlijk wel wat te vieren! Een stukje uit het juryrapport:

In de categorie “beste collectief weblog” was de jury unaniem over de winnaar. Dat moest “wij blijven hier” worden. Het laat zien dat een weblog bij uitstek een middel is om de communicatie te bevorderen tussen mensen.

“Wij blijven hier”, wat een heerlijke naam trouwens, mixt serieuze zaken met een dosis humor en zelfspot (“gastarbeiders”, wie kent die term nog). “Wij blijven hier” laat zien dat wanneer de juiste koks achter het fornuis staan, de mix van Oosterse ingredienten, heerlijk smaken bij de Hollandse hutspot.

“Wij blijven hier” is een verademing in de Nederlandse “blogosfeer”. Een blogosfeer die soms wel gedomineerd lijkt te worden door weblogs die het moeten hebben van shockeren en die daardoor weinig bijdrage aan waar het internet ooit voor bedoeld was: “de communicatie bevorderen tussen mensen”.

ReFlex is WBH’er van het eerste uur. Geboren in de jungle van India, opgegroeid in de straten van Rotterdam-West. Het leven is een paradox, dus is hij getrouwd met een Amsterdamse Pakistaanse. Hij is apotheker van beroep, Ajax-supporter van nature. Plezier haalt hij uit zijn islamitische studies, uit zijn sport en vooral uit zijn gezin en twee kinderen! Oh ja...en zijn naam is Jilani Sayed.

Lees andere stukken van