Voorpagina Algemeen, Website

Dutch Bloggies

In de ochtend stonden we nog op Schiphol en in de avond in het Haagse stadhuis voor de Dutch Bloggies Awards om bij deze eerste deelname uiteindelijk twee bloggies in de wacht te slepen. De juryprijs ‘Beste Weblog’ is gewonnen door GeenStijl, gefeliciteerd jongens. We hebben o.a. de publieksprijs ‘Beste Weblog’… en gaat het uiteindelijk niet om wat u vindt? Bedankt stemmers! De winnaar van vorig jaar, Carlos van Sargasso, had het toen in ieder geval al door.

Umar en ik stonden gisteren alleen op het podium, eigenlijk horen daar alle schrijvers van wijblijvenhier.nl te staan. Zij weten naast hun drukke werkzaamheden een gaatje te vinden om een stuk te schrijven voor jullie, en dat hebben ze al bijna 1000 keer gedaan! Dit zijn die mensen:

Abdullah Haselhoef, Abdulwahid van Bommel, Anny Sheikh, Ashraf Ashrafi, Ata Kirat, Ceylan Pektas Weber, Eighty, Esmaa Alariachi, Fadoua Bouali, Famile Arslan, Hendrik Jan Bakker, Khadija Outmany, Leyla Cakir, Mehwish Shah, Mohamed Ajouaou, Mohammed Benzakour, Mohammed Cheppih, Naeeda Aurangzeb, Nazima Shaikh, Noureddine Steenvoorden, ReFlex, Roukayya Oueslati, Smahane, de Spoorzoekers, Suzan Yucel, Tariq Shadid, Tasneem Sadiq, The Knight Rider, Umar Mirza, Youssef Oualhadj en Zaid Abdoelrahman.

En nog de mensen waar jullie niets van horen maar die een groot aandeel hebben: Waseem, Qasim, Moin en Ferukh.

Het is duidelijk geworden dat een weblog als deze nodig is… en zal blijven. En zelfs als het niet meer nodig zal zijn, blijven wij toch hier! ReFlex, wat was die schaap toch lekker, nu weer verder met bloggen!

P.S. T-Mobile, de Ameo is een leuk dingetje

De oprichter. Geboren, getogen en woonachtig in die mooie stad achter de duinen. Altijd klaar voor een revolutie of gewoon een kopje thee. Typisch Faisal...

Lees andere stukken van Faisal