Voorpagina Ervaringen, Spiritualiteit

And 2morrow

Soms kunnen bepaalde gebeurtenissen in je directe omgeving je echt moedeloos maken. Of het nou een ernstige ziekte is of een grote teleurstelling, die onverwachte klap komt altijd hard aan. Je wordt vanuit het niets knock-out geslagen en zie dan maar om zo snel mogelijk weer op je benen te staan en door te gaan met je ‘normale’ leven.

Dat zijn vaak de momenten dat ik weer eens hulp zoek van ‘bovenaf’ (en me weer schuldig voel dat ik eigenlijk alleen aan God denk wanneer ik me niet goed voel). Maar gelukkig helpt God me altijd en laat mij beseffen dat ik vooral dankbaar moet zijn voor alles wat ik wél heb. Na dat contact ben ik weer lekker opgeladen, heeft het vertrouwen in God mij sterker gemaakt en kan ik weer uitkijken naar een mooie dag van morgen. And 2morrow (Tupac Shakur)

Today is filled with anger
fueled with hidden hate
scared of being outcast
afraid of common fate

Today is built on tragedies
which no one wants 2 face
nightmares 2 humanities
and morally disgraced

Tonight is filled with rage
violence in the air
children bred with ruthlessness
because no one at home cares

Tonight I lay my head down
but the pressure never stops
gnawing at my sanity
content when I am dropped

But 2morrow I c change
a chance 2 build anew
Built on spirit intent of Heart
and ideals based on truth

and tomorrow I wake with second wind
and strong because of pride
2 know I fought with all my heart
2 keep my dream alive   

                                              

ReFlex is WBH’er van het eerste uur. Geboren in de jungle van India, opgegroeid in de straten van Rotterdam-West. Het leven is een paradox, dus is hij getrouwd met een Amsterdamse Pakistaanse. Hij is apotheker van beroep, Ajax-supporter van nature. Plezier haalt hij uit zijn islamitische studies, uit zijn sport en vooral uit zijn gezin en twee kinderen! Oh ja...en zijn naam is Jilani Sayed.

Lees andere stukken van