Voorpagina Algemeen

MuslimsAgainstSharia4Belgium

Een groep van zo’n twintig chuppies, heeft gisteravond in debatcentrum De Balie in Amsterdam, een islamdebat verstoord. De politie is naar binnen gegaan en heeft ingegrepen. Aanwezigen hebben dit vastgelegd. In Nederland was het wereldnieuws. Op facebook het gesprek van de dag.

Wat videoregistratie van de beste heren (merk op dat de dame met hoofddoek het hardst tekeer gaat tegen deze heren):

http://www.youtube.com/v/ynnVDcUxNEo?version=3&hl=en_US

Ook op mijn facebook klaagmuur (wall) was dit een veelbesproken onderwerp. Ik plaatste: “Die ‘organisatie’ Sharia4Belgium is uitermate irritant. Blijf dan gewoon in Belgie!” Hieronder deel ik graag een aantal waardevolle reacties.

Ayse B. – Wat bezielde die broeders? Wanneer snappen ze nou eens dat ze de Islam ten schande maken? Ik denk altijd : Hoe zou de profeet saw het aanpakken? Hie saw stuurde koningen mooie brieven die harten deed omkeren. Deze broeders schreeuwen agressie die harten doen afwenden.

Samsam El – Voor de broeders uit Antwerpen adviseer ik hun dat ze aub niet namens de islam of moslims moeten gaan, gebruik jullie verstand handel met respect, oprechtheid, geduldig.

Tarique A – Wat mij betreft mogen ze allemaal 1 voor 1 uitgezet worden. Ze hebben totaal geen manieren niks, ze zijn er alleen voor om angst te zaaien bij de mensen. Paar weken geleden hadden ze ons debat ook helemaal verpest, ze zijn net een kudde schapen zonder herder. Enige wat ze kunnen is mensen kafir verklaren als ze het niet met ze eens zijn, deden ze bij mij namelijk toen ik ze aansprak op hun gedrag tjidens het debat.

Fatima Patima – Het zijn van die former louche criminelen die hun eerdere frustratie/haat gieten in een soort reborn we hebben het licht gezien houding. Kaping van onze mooie religie door dergelijke islam-analfabeten, it just maken me furieus!

Jacob B – ‎2 extreme partijen die lekker hebben kunnen polariseren. Ze hebben elkaar nodig om zichzelf instand te kunnen houden. Zowel S4b als Manji zouden helemaal niet zichtbaar moeten zijn op gebied van het islamdebat. Islam is de middenweg, maar het zijn altijd de minderheden met extreem gedachtegoed die alle aandacht opeisen.

Said E – Islam is een middenweg.`La Ifrate wala Tafrite`,deze soorten jongen leven in een Identiteitcrisis.Van ander kant, ze zien geen rolmodellen voor ze in NL en BE. En zoals Hicham zei ze hebben goede bedoelens maar er is niemand die ze begeleidt. Moge Allah ze leiden naar de goede weg.

Bouchra A – Snap je?! Blehhh kotsneigingen van ze

Mokdad A – België is gewoon gewoon niet spannend genoeg!

Ara B – Het wordt tijd dat deze “broeders” eens en voor altijd duidelijk krijgen van ons de andere broeders en zusters dat crimineel gedrag niet getolereerd wordt, of je nu wel of geen goede intentie hebt. Daden zijn het die spreken. We trekken een streep bij het gebruik van geweld (…) Tenslotte kan ik mij heugen dat in mijn vormende periode ik meekreeg dat de profeet gezegd zou hebben “li utimma makarim al-‘akhlaaq”. Hij is gezonden ter vervolmaking van de innerlijke mens welke zich uit in zijn handelen en omgang. Het optreden van deze zgn. broeders staat hier haaks op en is dus een klap in het gezicht van de “Da’wa” (…)

Mokdad A – ‎@Ara ach jong laat die jochies toch anarchistisch zijn zoals lang het bij rotte eieren blijft! Maar als je anarchistisch wilt zijn, DOE HET DAN IN JE EIGEN LAND!

Mokdad A – Zeker moeten wij ons afzetten van alle vormen van 3oelw oftewel fanatisme. Broeder Umar Mirza, mij viel alleen op dat zulke moslim fanatici iets hebben geleerd van de Europese manier van chargeren in de grenzen van de wet en dat is een ontwikkeling van slechter naar slecht. Ook valt op dat onze moslim politici soms ook de grenzen van ons geloof op opzoeken om aandacht te krijgen van niet-moslim kiezers.

Yasam L – Ok wat zij hebben gedaan keur ik zonder twijfel af, maar het is ook onzin dat het elke x op het nieuws moet komen! Aan de ene kant bezorgen zij ons een slecht naam en aan de andere kant maakt de nlse media er volop gebruik van om hun gelijk te krijgen!

Tijd voor een MuslimsAgainstSharia4Belgium!