Voorpagina

Verkiezingsdebat Milli Gorus

Als gevolg van de val van het kabinet-Rutte in april jl. gaat Nederland op 12 september 2012 een nieuw parlement kiezen. Thema’s zoals bezuinigingen, vrijheden en de zorg staan hoog op de agenda van de deelnemende partijen. Wekelijkse verkiezingspeilingen, debatten, nieuwe lijsttrekkers, vertrekkende politici, hoe gaat de nieuwe coalitie eruitzien, is dan ook aan de orde van de dag.

In het kader van de komende verkiezingen organiseert Milli Görüș Nederland i.s.m. Studentenunie Nederland een debatavond voor belangstellenden op vrijdagavond 31 augustus 2012. Enerzijds om de gemeenschap bewuster te maken van politieke participatie en anderzijds inzicht te bieden in de verschillende partijstandpunten, zodat er een gerichte keuze gemaakt kan worden op 12 september 2012.

Daartoe zijn kandidaten van verschillende partijen uitgenodigd om als panellid deel te nemen aan het debat. Het debat zal geleid worden door dhr. Ayhan Tonca (voorzitter van College van Bestuur van ISG Ibn Ghaldoun) en vindt plaats in de raadszaal van Stadsdeelkantoor West in Amsterdam, Bos en Lommerplein 250.

Het programma van de avond zal er als volgt uitzien:

18:30 uur               Ontvangst en verwelkoming door de werkgroep
18:45 uur               Inleiding met een column van dhr. Rașit Bal
(Voorzitter Contactorgaan Moslims en Overheid)
19:00 uur               Debat deel 1
19:45 uur               Pauze
20:00 uur               Debat deel 2
20:45 uur               Verkiezingspeiling
21:00 uur               Afsluiting en informeel samenzijn

Voor additionele informatie en voor reserveringen kunt u mailen naar: info@studentenunie.nl. of bellen naar
dhr. M. H. Korkmaz op 0619-087766. Wij willen u erop wijzen dat vooraf gereserveerd dient te worden voor het volgen van dit debat.

Wij zien u graag op het debatavond van 31 augustus 2012.

Met vriendelijke groet,

Studenten Unie Nederland

Wij Blijven Hier werd in 2005 opgericht, omdat ze vonden dat ze er nog niet waren. Inmiddels zijn ze 3000 bijdragen rijker, die vrijwillig door beginnende én gearriveerde verhalenvertellers worden geschreven. Verschillend van columns, persoonlijke ervaringen tot verborgen nieuwsfeitjes. Ze kijken op hun eigen manier tegen de wereld aan, en vertellen zélf het verhaal. Wie zijn ze? Kijk om u heen. Want ze zijn hier. Zij Blijven Hier!