Voorpagina

Benefiet Water & Orphans van Islamic Relief

Op zondag 26 april 2015 vindt in de grote zaal van het WFC Amsterdam een nieuwe editie van het Water & Orphan’s evenement plaats, met een programma met nationale en internationale artiesten. Het evenement heeft als thema schoon drinkwater voor iedereen, en een beter leven voor kwetsbare weeskinderen in ontwikkelingslanden.

Entreekaarten zijn €15,- per stuk voor volwassenen en €12,50 voor kinderen en te koop via de website van Islamic Relief. Aan de deur van het WFC, bij aanvang van het evenement, zijn de kaarten iets duurder.

Artiesten zijn onder andere Issam Bayan, Remi Soekirman, Noor Tagouri, Muslim Belal en vele anderen. De opbrengsten uit de kaartverkoop gaan rechtstreeks naar de water- en weesprojecten van Islamic Relief.

Wij Blijven Hier werd in 2005 opgericht, omdat ze vonden dat ze er nog niet waren. Inmiddels zijn ze 3000 bijdragen rijker, die vrijwillig door beginnende én gearriveerde verhalenvertellers worden geschreven. Verschillend van columns, persoonlijke ervaringen tot verborgen nieuwsfeitjes. Ze kijken op hun eigen manier tegen de wereld aan, en vertellen zélf het verhaal. Wie zijn ze? Kijk om u heen. Want ze zijn hier. Zij Blijven Hier!