Voorpagina

Cursus ‘Mijn geliefde zoon’, Rotterdam

Onze geliefde profeet (vzmh) zei: “Leef in de wereld alsof je een vreemdeling of een reiziger bent”. Het leven is een grote test voor het echte leven: het leven na de dood.

Een van de grootste imams die ooit heeft geleefd genaamd Imam al Ghazali (Ook wel “ het bewijs van de islam genoemd”) werd ooit om advies gevraagd door een student. Hij vroeg zich af hoe hij zijn ziel kon zuiveren en zijn focus kon verleggen van dit leven naar het hiernamaals. Hiervoor schreef Imam Al Ghazali het wereldberoemde boek “ Ayyuhal Walad” ( Mijn geliefde zoon). Dit boek zal in wekelijkse lessen gedoceerd worden door Mohammed Aarab aan moskee Othman te Crooswijk, aanmelden kan op de website.

Lesjaar: 2015/2015
Boek: Ayyuhal Walad (Mijn geliefde zoon)
Voor wie?
Lessen zijn voor broeders en zusters.
Docent: Mohammed Aarab (Klik hier voor cv)
Prijs: 10 euro per maand.
Tijd:     Dinsdag 18:00 – 19:30
Startdatum: 03-02-2015

Wij Blijven Hier werd in 2005 opgericht, omdat ze vonden dat ze er nog niet waren. Inmiddels zijn ze 3000 bijdragen rijker, die vrijwillig door beginnende én gearriveerde verhalenvertellers worden geschreven. Verschillend van columns, persoonlijke ervaringen tot verborgen nieuwsfeitjes. Ze kijken op hun eigen manier tegen de wereld aan, en vertellen zélf het verhaal. Wie zijn ze? Kijk om u heen. Want ze zijn hier. Zij Blijven Hier!