Voorpagina

Cursus: Quran Leren Lezen in 6 weken

Heb jij altijd al de Quran willen lezen? Moet je het doen met de uitspraak van de Quran in het Romeinse schrift? Wil je geen lessen volgen tussen 10-jarige kinderen in de moskee? Wil jij proeven hoe het is om direct de woorden te reciteren zoals Allah (swt) deze openbaarde in het hart van Profeet Mohammed (vzmh)? Doe dan mee aan de cursus ‘Quran Leren Lezen’.

Minhaj-ul-Quran organiseert deze cursus van zes weken om iedereen de mogelijkheid te geven de Quran te kunnen reciteren. Doe mee en inshAllah ga je deze Ramadan jouw band met de Quran vernieuwen.

In zes weken gaan we in een klas van 15 aan de slag met wekelijkse oefeningen. Als eerste leer je het alfabet herkennen alsmede de korte en lange klinkers. Vervolgens leer je de letters te herkennen als deze aan elkaar zijn geschreven en voor je het weet, ben je al in de derde les woordjes aan het lezen. Als je alle zes lessen aanwezig bent en het huiswerk maakt, geven wij de garantie dat je aan het einde van deze cursus kunt lezen… inshAllah!

Cursus: Quran leren lezen
Tijd: dinsdagavonden van 18.00 – 20.00 u
Data: di 31 mei – 5 juli 2011
Locatie: Rotterdam (volgt na aanmelding)
Investering: 40 euro / Vrienden van Minhaj: 30 euro
Studiemateriaal: Inbegrepen
Meer info: minhaj.nl
Aanmelden: www.minhaj.nl/aanmelden of mail via het contactformulier als je niet via online bankieren kunt/wilt betalen.

Wij Blijven Hier werd in 2005 opgericht, omdat ze vonden dat ze er nog niet waren. Inmiddels zijn ze 3000 bijdragen rijker, die vrijwillig door beginnende én gearriveerde verhalenvertellers worden geschreven. Verschillend van columns, persoonlijke ervaringen tot verborgen nieuwsfeitjes. Ze kijken op hun eigen manier tegen de wereld aan, en vertellen zélf het verhaal. Wie zijn ze? Kijk om u heen. Want ze zijn hier. Zij Blijven Hier!