Voorpagina

Festival Een Andere Noot

Het Festival vindt plaats van 1 tot en met 4 mei 2014 op verschillende locaties in Rotterdam. Het richt zich op wereldkunst en –cultuur.

Het festival bestaat uit een gevarieerd programma waarin u kunt genieten van allerlei vormen kunst en cultuur. Zo kunt u deelnemen aan workshops over muziek en kalligrafie, genieten van een live optreden van de pianist Zakaria Oubbi, de zangers Ismael Bellouch, Yusuf Labib en Sevval Kayhan en nog veel meer!

Iedereen is van harte welkom! Bent u liefhebber van wereld muziek en bent u nieuwsgierig naar nieuwe kunstzinnige activiteiten? Dan verwelkomen wij u graag op Festival Een Andere Noot. Ga dan snel naar: www.eenanderenoot.nl

Wij Blijven Hier werd in 2005 opgericht, omdat ze vonden dat ze er nog niet waren. Inmiddels zijn ze 3000 bijdragen rijker, die vrijwillig door beginnende én gearriveerde verhalenvertellers worden geschreven. Verschillend van columns, persoonlijke ervaringen tot verborgen nieuwsfeitjes. Ze kijken op hun eigen manier tegen de wereld aan, en vertellen zélf het verhaal. Wie zijn ze? Kijk om u heen. Want ze zijn hier. Zij Blijven Hier!