Voorpagina

Hakims of Comedy

GRUWELIJKE FINALE HAKIMS OF COMEDY: RABAT-EDITION!

Na het succes van de vorige edities is Hakims of Comedy vrijdag 27 mei voor de laatste keer, dit seizoen, terug in Theater Zuidplein!
Dompel je onder in een zee van oer-Hollandse gezelligheid met een heerlijk vleugje Marokkaanse gastvrijheid. Dit keer de Rabat-Edition; gebaseerd en geïnspireerd op de nieuwe Habbekrats-film met Nasrdin Dchar, Achmed Akkabi en Marwan Chico Kenzari in de hoofdrol. Hakims of Comedy is een totaalbelevenis en dus veel meer dan alleen optredens van comedians; laat je verrassen en WEES WELKOM!

De Hakims – wijsgeren in de Comedy – van vanavond: aanstormend comedy talent en ex-Serviër DALI STANKOVIC: winnaar van het WK stand-up comedy 2010 en de Noorderlach 2011, de 23-jarige DARA FAIZI: een Afghaanse Nederlander die heerst op het podium met razendsnelle omschakelingen, rake grappen bomvol zelfspot (winnaar Groninger Studenten Cabaret Festival 2010). RAYEN PANDAY: winnaar persoonlijkheidsprijs Groninger Studenten Cabaret Festival 2008, FUAD HASSEN: bekend om zijn innemende persoonlijkheid en gulle lach (winnaar jury- en publieksprijs Culture Comedy Award 2008). Host ARBI (finalist My Space Comedy Award) is vanavond je gids door al het comdy-geweld heen; klaar om te ontploffen als je niet lacht…

Hakims of Comedy – Rabat Edition

Moorcomedy i.s.m. Theater Zuidplein

VR 27 MEI 20:30 GROTE ZAAL

Een unieke stand-up-comedy-beleving vol gastvrijheid, ontmoeting, verrassingen, herkenning en erkenning. De laatste en dus gruwelijke finale van dit seizoen: de Rabat-Edition!

KOOP KAARTEN € 12,50 (VVK T/M DO 26 MEI) | € 15,- (deurprijs)

Wij Blijven Hier werd in 2005 opgericht, omdat ze vonden dat ze er nog niet waren. Inmiddels zijn ze 3000 bijdragen rijker, die vrijwillig door beginnende én gearriveerde verhalenvertellers worden geschreven. Verschillend van columns, persoonlijke ervaringen tot verborgen nieuwsfeitjes. Ze kijken op hun eigen manier tegen de wereld aan, en vertellen zélf het verhaal. Wie zijn ze? Kijk om u heen. Want ze zijn hier. Zij Blijven Hier!