Voorpagina

Iftar met Sulayman van Ael

Bij deze willen wij jullie uitnodigen voor een exclusieve iftar met Ustadh Sulayman van Ael georganiseerd door studenten van CIO2.

Enerzijds kunnen wij zo samen komen om de lessenreeks af te sluiten en anderzijds kunnen wij onze steun en dank betuigen aan onze geliefde Ustadh. De iftar is tevens een gelegenheid om geld in te zamelen ten behoeve van CIO2.

Onze dank gaat uit naar de studenten die hebben bijgedragen door middel van donaties en hun inzet. Ook danken wij de cateraar Afrah Al Karam die een uitgebreide iftar zal verzorgen als donatie en Diamond Plaza voor het beschikbaar stellen van de locatie!

Meer info over het programma volgt nog!
Let op: de deadline voor aanmelding is verzet naar 24 juni.
SAMENGEVAT:
Locatie: Diamond Plaza Rotterdam, Dynamostraat 27 te Rotterdam
Datum: 26 juni 2015
Tijd: 19.00-23.00

Aanmelding & Betaling: verplicht vóór 24 juni,
cio2events@outlook.com (naam, achternaam)
Betaling: € 20 p.p. NL76ABNA0428364578 t.n.v. Z. Yildiz o.v.v. “benefiet iftar”

Wij Blijven Hier werd in 2005 opgericht, omdat ze vonden dat ze er nog niet waren. Inmiddels zijn ze 3000 bijdragen rijker, die vrijwillig door beginnende én gearriveerde verhalenvertellers worden geschreven. Verschillend van columns, persoonlijke ervaringen tot verborgen nieuwsfeitjes. Ze kijken op hun eigen manier tegen de wereld aan, en vertellen zélf het verhaal. Wie zijn ze? Kijk om u heen. Want ze zijn hier. Zij Blijven Hier!

Lees andere stukken van de WBH Redactie