Voorpagina

Islamic Art Expo 2014

Islamic Art Expo is een initiatief van Badr Espeldoorn, Qasim Arif en Marukh Ahmad. Als kunstenaars uit Nederland waar Islam centraal staat in hun werk, vonden zij dat er veel meer talent was in Nederland, maar niet genoeg mogelijkheden voor dit talent om zich tentoon te stellen aan een grotere publiek. Dus namen zij het heft in handen samen met Centrum de Middenweg om een expositie op te zetten waar Islamitische kunst van eigen bodem wordt tentoongesteld.

Naast een expositie van acht lokale artiesten, zal er ook een voordracht worden gegeven over de band tussen Islam en kunst. Aangevuld met een anasheed optreden en live demonstratie van kalligrafie. Kortom een evenement om niet te missen voor alle kunstliefhebbers.

Meer info: islamicart.nl

Wij Blijven Hier werd in 2005 opgericht, omdat ze vonden dat ze er nog niet waren. Inmiddels zijn ze 3000 bijdragen rijker, die vrijwillig door beginnende én gearriveerde verhalenvertellers worden geschreven. Verschillend van columns, persoonlijke ervaringen tot verborgen nieuwsfeitjes. Ze kijken op hun eigen manier tegen de wereld aan, en vertellen zélf het verhaal. Wie zijn ze? Kijk om u heen. Want ze zijn hier. Zij Blijven Hier!