Voorpagina

Islamitische Zomerkamp

data en locatie

Het zomerkamp zal worden gehouden vanaf zaterdag 9 juli tot en met donderdag 14 juli. Deze dagen verblijf je op een rustige locatie in de omgeving van Eindhoven, waar we beschikken over alle benodigde faciliteiten. De overnachting is in gedeelde kamers, waarbij de broeders en zusters in twee verschillende gebouwen worden ingedeeld. De exacte locatie en routebeschrijving ontvang je per mail nadat je inschrijving is betaald en verwerkt.

kosten

Van de deelnemers aan het kamp vragen wij een kleine tegemoetkoming in de kosten. Deze verplichte bijdrage is €70,00per persoon (kinderen van 11 jaar of jonger krijgen 50% korting en betalen €35,00 per persoon).

Voor dit bedrag krijg je toegang tot het 5-daagse programma met nationale en internationale sprekers, 3 maaltijden per dag van een professionele catering, het verblijf op de locatie en deelname aan alle aangeboden sportieve activiteiten. Na het invullen van het inschrijfformulier ontvang je de benodigde gegevens om deze betaling uit te voeren.

minimum leeftijd

Deelnemers van 16 jaar of jonger kunnen alleen deelnemen onder begeleiding van een ouder of voogd (die zich ook als deelnemer heeft ingeschreven). Ben je 16 jaar of jonger en kom je zonder ouder of voogd naar het kamp dan wordt je entree geweigerd. Er kan door de organisatie naar je legitimatie gevraagd worden om bij twijfel je leeftijd vast te stellen.

http://www.islamkamp.nl/

Wij Blijven Hier werd in 2005 opgericht, omdat ze vonden dat ze er nog niet waren. Inmiddels zijn ze 3000 bijdragen rijker, die vrijwillig door beginnende én gearriveerde verhalenvertellers worden geschreven. Verschillend van columns, persoonlijke ervaringen tot verborgen nieuwsfeitjes. Ze kijken op hun eigen manier tegen de wereld aan, en vertellen zélf het verhaal. Wie zijn ze? Kijk om u heen. Want ze zijn hier. Zij Blijven Hier!