Voorpagina

MEYSARA theatervoorstelling op 9 en 10 oktober in première!

Ken je mij? Ik ben Meysara van de Lage Landen. Ik ben het symbool van een generatie, het gezicht van een strijd. Misschien ook wel van een revolutie. Ik ben een wereldvrouw, maar ook een dochter, een zus, een vriendin, een moeder. Ik ben van hier en van ergens anders. Van het oosten en van het westen. Ik ben de toekomst. En mijn lievelingskleur is oranje.

Op 9 en 10 oktober 2014 gaat de autobiografische theatervoorstelling Meysara  in première in Theater Islemunda in Rotterdam. Jaoualia Ouazizi, Leyla Cakir en Fatima Lamkharrat zijn inspirerende jonge Nederlandse vrouwen van vlees en bloed en van Marokkaanse en Turkse afkomst.

Met de theatervoorstelling Meysara  zoeken zij het podium op om zich aan u voor te stellen. Samen met het publiek gaan zij op zoek naar wie ze zijn en vragen zich daarbij af: Is wie ik ben afhankelijk van jouw beeld van mij? Meysara is het hoopvolle antwoord op een Nederland dat steeds verdeelder lijkt. Ontmoet, leef, en zing met ons mee! Al is het alleen maar vanaf uw stoel. Aangenaam kennis met u te maken.

U bent van harte welkom om Meysara te komen bijwonen op 9 of 10 oktober in Theater Islemunda Herenwaard 17 in IJsselmonde Rotterdam. Reserveer hieronder uw kaarten of bel 010 423 01 92

Reserveer hier voor  DONDERDAG 9 OKTOBER  | Entree € 6,00
Reserveer hier voor   VRIJDAG 10 OKTOBER  | Entree € 6,00

Wij Blijven Hier werd in 2005 opgericht, omdat ze vonden dat ze er nog niet waren. Inmiddels zijn ze 3000 bijdragen rijker, die vrijwillig door beginnende én gearriveerde verhalenvertellers worden geschreven. Verschillend van columns, persoonlijke ervaringen tot verborgen nieuwsfeitjes. Ze kijken op hun eigen manier tegen de wereld aan, en vertellen zélf het verhaal. Wie zijn ze? Kijk om u heen. Want ze zijn hier. Zij Blijven Hier!