Voorpagina

Nour voor Syria

Nour (licht) for Charity! presenteert haar eerste benefietgala ‘Nour for Syria’ op woensdag 29 mei 2013.

Op woensdag 29 mei vindt de spectaculaire opening van het eerste project ‘Nour for Syria’ plaats. Door middel van een benefietgala wil Nour for Charity! geld inzamelen voor Syrische vluchtelingen en de aandacht vestigen op de erbarmelijke omstandigheden waarin zij zich momenteel bevinden. In evenementenzaal De Koning Party & Events vindt vanaf 19:00 uur een verscheidenheid aan optredens plaats van o.a. Rachid Rbati, Orchestre Ismailia , Derek Otte (PaginaGroots en Oorzaken), Samir Fighil (de Islama’s) en Hicham Ennadre (winnaar Streetlife Award). Door de Haute Couture fashionshow van Ziana Noara zal eenieder zich wanen in een sprookje uit de 1001 nacht van Shehrezade. Het benefietgala zal o.a. gehost worden door Esmaa el Ariachi (Meiden van Halal). De avond zal worden gecompleteerd met een hoogstaand driegangen diner van catering RoyalDiamonds.

Voor gasten dé gelegenheid om via optredens en gastsprekers bewust te worden van de Arabische Lente in Syrië die is uitgemond in een Arabische donkere wolk. Door een unieke samenwerking van particuliere initiatieven en sprookjesachtige optredens komen keiharde werkelijkheid en warmte en liefde op een bijzondere wijze samen.

Nour for Syria start om 19.00 uur en vindt plaats in De Koning Party & Events in Amsterdam.

De programmering en kaartverkoop van het benefietgala zijn terug te vinden op Facebook: www.facebook.com/nourforsyrie

Wij Blijven Hier werd in 2005 opgericht, omdat ze vonden dat ze er nog niet waren. Inmiddels zijn ze 3000 bijdragen rijker, die vrijwillig door beginnende én gearriveerde verhalenvertellers worden geschreven. Verschillend van columns, persoonlijke ervaringen tot verborgen nieuwsfeitjes. Ze kijken op hun eigen manier tegen de wereld aan, en vertellen zélf het verhaal. Wie zijn ze? Kijk om u heen. Want ze zijn hier. Zij Blijven Hier!