Voorpagina

Peace Conference 2011: Muhammad the Merciful

Op 24 september 2011 zal de ´Peace for Humanity Conference´ van Minhaj-ul-Quran plaatsvinden in Wembley Arena London. Voor het eerst organiseert Minhaj-ul-Quran een evenement op deze schaal in Europa, waarbij meer dan 12.000 bezoekers uit heel Europa worden verwacht. Maak dit inspirerende en historische evenement mee met prominente gasten zoals Shaykh-ul-Islam Dr Muhammad Tahir-ul-Qadri (oprichter Minhaj-ul-Quran), Shaykh Abdul Hakim Murad (UK), Mesut Kurtis (Turkije), Shaykh Muhammad bin Yahya Al-Ninowy (VS), Dr. Ahmed Omar Hashim (Al Azhar, Egypte) en Shaykh Hassan Muhiudin Qadri (Al Azhar, Egypte).

Poster Peace for Humanity Conference

Thema: Muhammad the Merciful

Deze conferentie zal de barmhartige en vreedzame persoonlijkheid van Profeet Mohammed (vzmh) en de relevantie van zijn leven en boodschap voor de huidige tijd presenteren aan Westerse moslims en niet-moslims. God Almachtig heeft Zelf de titel van “Zegening voor de Mensheid” gegeven aan Zijn Geliefde Boodschapper (vrede zij met hem). En, gezegend met deze titel, was het leven van de Boodschapper een toonbeeld van vrede, liefde en barmhartigheid voor allen in Zijn omgeving. Hij was de oprichter van een rechtvaardig systeem en de architect van de verlichting en beschaving zoals wij die nu kennen.

Ondanks het bovenstaande, is het gros niet op de hoogte van zijn leven en zijn werk of heeft een vertekend beeld van hem.

Deze conferentie brengt een select groepje zeer prominente gasten bijeen om het leven en de persoonlijkheid van de geliefde Profeet Muhammad (vzmh) te behandelen, zodat wij Gods grootste gunst kunnen herdenken en in staat zijn het publiek te verlichten met de diverse aspecten van zijn leven, persoonlijkheid en eigenschappen, zodat zij hem kunnen waarderen en tegelijkertijd misverstanden kunnen ophelderen.

Busreis naar Peace for Humanity Conference

Vanuit Nederland zullen we met ruim honderd bezoekers aanwezig zijn tijdens deze conferentie. We hebben hiervoor speciaal een busreis georganiseerd inclusief een overnachting.

De Reis
Vrijdagochtend 23 september 2011 – ochtend: vertrek met bus uit Den Haag / avond: aankomst in London en overnachting in hotel

Zaterdag 24 september 2011 – 11 : 00 Peace For Humanity Conference / 22 :00 vertrek naar Nederland

Zondag 25 september 2011 – 07:00 aankomst op Den Haag Centraal Station

Kosten
99 euro inclusief busreis, verblijf, ontbijt en toegang tot de conferentie. LET OP: Deze prijs geldt alleen indien de aanmelding bij ons binnen is uiterlijk op wo 3 augustus. Daarna geldt een prijs van 119 euro.

Het is aan te raden om wat pounds mee te nemen voor het kopen van snacks, maaltijden en drank tijdens het evenement. De prijs van hotelkamers kan stijgen naarmate de datum van de conferentie nadert. Een snelle inschrijving is aangeraden.

De sprekers voor de conferentie :

Shaykh-Ul-Islam Dr. Muhammad Tahir-Ul-Qadri
Shaykh Abdul Hakim Murad
Shaykh Muhammad bin Yahya Al-Ninowy
Dr. Ahmed Omar Hashim (Al Azhar, Egypte)
Shaykh Hassan Muhiudin Qadri (Al Azhar, Egypte).
Shaykh Dr ‘Abd al-Fadeel al-Qawsi [Egypt]
Shaykh Dr Ahmad Omar Hashim [Egypt]

Nasheed

Mesut Kurtis

Inschrijven

Je kunt aanmelden via dit formulier

Zoals gewoonlijk is er altijd veel vraag naar bijeenkomsten waar Shaykh-ul-Islam Dr. Muhammad Tahir-ul-Qadri aanwezig is. Zo konden afgelopen jaar honderden mensen niet meer deelnemen aan een 3-daagse Retreat. Ben je geinteresseerd, dan raden we je sterk aan om zosnel mogelijk aan te melden om eventuele teleurstellingen te voorkomen. Inmiddels zijn er al meer dan 4.000 kaarten verkocht. Meld je nu aan!

Wij Blijven Hier werd in 2005 opgericht, omdat ze vonden dat ze er nog niet waren. Inmiddels zijn ze 3000 bijdragen rijker, die vrijwillig door beginnende én gearriveerde verhalenvertellers worden geschreven. Verschillend van columns, persoonlijke ervaringen tot verborgen nieuwsfeitjes. Ze kijken op hun eigen manier tegen de wereld aan, en vertellen zélf het verhaal. Wie zijn ze? Kijk om u heen. Want ze zijn hier. Zij Blijven Hier!