Voorpagina

CDA in gevaar als uittocht moslims niet wordt gestopt


DEN HAAG Het CDA brengt de eigen toekomst in gevaar als de partij de uittocht van moslims en allochtonen niet weet te stoppen. Anderhalve week voor de verkiezing van een nieuwe partijvoorzitter richt een groep islamitische CDA-raadsleden zich met die waarschuwing tot de partijtop.

In een open brief schrijven de raadsleden, actief in onder meer Eindhoven, Schiedam, Arnhem en de IJsselstreek, dat ze het gevoel hebben dat ze in de eerste plaats worden bekeken als moslims en niet als CDA-leden. ‘Dit heeft ongetwijfeld te maken met het feit dat we met een gedoogpartner regeren die van de strijd tegen de islam een kernpunt maakt.’ Lees Verder


Wij Blijven Hier werd in 2005 opgericht, omdat ze vonden dat ze er nog niet waren. Inmiddels zijn ze 3000 bijdragen rijker, die vrijwillig door beginnende én gearriveerde verhalenvertellers worden geschreven. Verschillend van columns, persoonlijke ervaringen tot verborgen nieuwsfeitjes. Ze kijken op hun eigen manier tegen de wereld aan, en vertellen zélf het verhaal. Wie zijn ze? Kijk om u heen. Want ze zijn hier. Zij Blijven Hier!