Voorpagina

Arabische Idols-winnaar Assaf treedt op in Nederland

De Palestijnse zanger Mohammed Assaf treedt voor de eerste keer op in Nederland. Op zondag 29 september zal hij te horen zijn in het Atrium van het Haagse stadhuis. Het wordt het eerste optreden in Europa van de winnaar van de Arabische versie van Idols.

Assaf komt naar Den Haag op uitnodiging van het TodaysArt festival, een festival voor hedendaagse beeldende kunsten en podiumkunsten. Er zulllen in eerste instantie 800 kaarten beschikbaar zijn. De kaartverkoop is donderdag gestart. Als er veel belangstelling is, zal de organisatie overwegen een tweede concert in te lassen.

Wij Blijven Hier werd in 2005 opgericht, omdat ze vonden dat ze er nog niet waren. Inmiddels zijn ze 3000 bijdragen rijker, die vrijwillig door beginnende én gearriveerde verhalenvertellers worden geschreven. Verschillend van columns, persoonlijke ervaringen tot verborgen nieuwsfeitjes. Ze kijken op hun eigen manier tegen de wereld aan, en vertellen zélf het verhaal. Wie zijn ze? Kijk om u heen. Want ze zijn hier. Zij Blijven Hier!