Voorpagina

Cursus Arabisch bij Fahm Instituut

Het nieuwe kennisjaar op de beste manier beginnen? Onze vrienden van FAHM Instituut bieden tussen augustus en november 2017 twee uitstekende cursussen Arabisch.

Heb je nog geen enkele voorkennis maar wil je toch een begin maken in het begrijpen van de Arabische taal? FAHM biedt van 3-24 augustus 2017 een 4-weekse beginnerscursus waarin je het Arabisch alfabet zult leren lezen, schrijven en uitspreken. Lessen vinden elke donderdagavond van 19.00-21.30 plaats. Aan het einde van de cursus kun je woorden lezen en eventueel doorstromen naar een hoger niveau om je verder te bekwamen in de taal van de Qur’an!

Heb je daarentegen al wat voorkennis van de Arabische taal maar wil je voor die verdieping gaan? Volg dan deze intensieve 9-weekse beginnerscursus en leer grammatica en zinsopbouw te begrijpen en bouw ook een woordenschat op. Aan het einde van deze cursus kun je zinnen en ayaat uit de Qur’an lezen en (beginnend) vertalen. De cursus loopt van 7 september tot 2 november 2017 en vindt elke donderdagavond plaats van 19.00-21.30.

Beide cursussen zullen in Rotterdam gegeven worden door ustadh Muhammad Idoe. Verdere informatie en aanmelding via www.fahminstituut.nl

Volg Wij Blijven Hier! ook op Twitter 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.