Voorpagina

De beste uitspraken van Steve Jobs

Alsof God het zo gewild heeft. Een dag na de lancering van de nieuwste iPhone overleed de man die Apple tot Apple maakte. Een bloemlezing van inspirerende uitspraken van Steve Jobs.

“Niemand wil doodgaan. Zelfs mensen die naar de hemel willen, willen niet doodgaan om daar te komen. En toch is de dood de bestemming die we allen delen. Niemand is er ooit aan ontkomen. En dat is zoals het moet zijn, want de Dood is de beste uitvinding van Leven. Het is de ‘change agent’ van het Leven. Het vervangt het oude om ruimte te maken voor het nieuwe. Nu ben jij het nieuwe, maar niet te ver van vandaag word je langzamerhand oud en wordt je vervangen. Sorry dat ik zo dramatisch ben, maar het is waar.”

“Je tijd is beperkt, dus verspil het niet om andermans leven te leiden. Wordt niet gevangen door een dogma – leven op basis van het resultaat van het denken van andere mensen. Laat niet het lawaai van andermans meningen je innerlijke stem smoren. En, allerbelangrijkst, heb de moed om je hart en intuïtie te volgen. Zij weten al wat je echt wil worden. De rest is secundair.”

Lees verder.

Wij Blijven Hier werd in 2005 opgericht, omdat ze vonden dat ze er nog niet waren. Inmiddels zijn ze 3000 bijdragen rijker, die vrijwillig door beginnende én gearriveerde verhalenvertellers worden geschreven. Verschillend van columns, persoonlijke ervaringen tot verborgen nieuwsfeitjes. Ze kijken op hun eigen manier tegen de wereld aan, en vertellen zélf het verhaal. Wie zijn ze? Kijk om u heen. Want ze zijn hier. Zij Blijven Hier!