Voorpagina

Souk, muzikaal spektakel

SOUK is een spectaculair feest op 1 en 2 mei 2014, waarbij grote sterren uit de Arabische wereld het podium delen met symfonieorkest Holland Symfonia, solisten van Het Nationale Ballet en andere Nederlandse artiesten. Dit jaar treden onder andere de beroemde Libanese zangeres Carole Samaha en de Marokkaanse hiphopformatie Fnaïre op. Het programma is op beide avonden hetzelfde. Populaire Arab-pop, (klassieke) westerse muziek, traditionele Arabische muziek, poëzie en dans vormen een unieke formule voor een fantastische avond uit. Bovendien is er ook heerlijk eten van de hand van Arabic Lounge en Masterchef deelneemster Siham Chefchaouen. Meer informatie is te vinden op www.souk.nl .

Graag nodigen we u uit om deze avond mee te maken. De achterban van Wijblijvenhier.nl krijgt korting op de ticketprijs. In plaats van €37,50 betaal je €25,-. Mail naar wijblijvenhier@souk.nl voor de kortingscode.

Praktische informatie:

Datum: donderdagavond 1 mei en vrijdag 2 mei
Tijd: 19.00-00.30 uur
Locatie: Het Koninklijk Concertgebouw, Amsterdam

Wij Blijven Hier werd in 2005 opgericht, omdat ze vonden dat ze er nog niet waren. Inmiddels zijn ze 3000 bijdragen rijker, die vrijwillig door beginnende én gearriveerde verhalenvertellers worden geschreven. Verschillend van columns, persoonlijke ervaringen tot verborgen nieuwsfeitjes. Ze kijken op hun eigen manier tegen de wereld aan, en vertellen zélf het verhaal. Wie zijn ze? Kijk om u heen. Want ze zijn hier. Zij Blijven Hier!