Voorpagina

GeenStijl: “Alle PVV’ers zijn racisten”

Uit onverwachte hoek harde kritiek op de PVV. GeenStijl: “Totdat Geert Wilders zich van zijn EU-fractie distantieert, zijn PVV’ers racisten. Allemaal.”

“Dat de PVV een aantal randgestoorde gompenkoppen in de gelederen heeft, dat is inmiddels wel duidelijk. Jup, we hebben het over jullie, Graus en Lucassen. Maar het zooitje afgevaardigden dat richting Brussel is gestuurd om de PVV in het Europees Parlement te vertegenwoordig bestaat helemaal uit vleesgeworden plaatsvervangende schaamte. Dat er niet geklapt wordt voor de zogenaamde ‘Arabische burgeroorlogen’ omdat er moslims wonen, dat is al discutabel maar soit, c’est la PVV. Dat er echter totaal geen enkel respect wordt getoond naar de doden die bij de Arabische opstanden horen, dat is een ander verhaal. Tijdens de minuut stilte voor de slachtoffers bleef de fractie van de PVV als enige zitten, als een stel koppige honden. Dit is het punt: als het een politiek principe is dat je moslims en arabieren stom vindt, dan kun je daar in het kader van respect voor overledenen tijdelijk overheen stappen zonder gezichtsverlies. Dan toon je respect en maak je je na die minuut weer heel druk om het invoeren van de sharia. Prima. Maar als je dat dan niet blijkt te kunnen, ben je of een door en door verrotte politieke schoft of een racist met diepgewortelde haat jegens een complete bevolkingsgroep, ongeacht de situatie. In welke mooie bewoording je jezelf ook verdedigt. PVV valt keihard door de mand. Klaar. Wat die zeikstengel Grunberg zegt in dezelfde Volkskrant, maar dan minder zeurderig. En als PVV moet je dan voortaan ook je muil houden als asociaal mocrotuig met kransen gaan voetballen tijdens de dodenherdenking of een begrafenisstoet die lastig gevallen wordt. Als je vindt dat je zelf mag pissen over andermans doden, dan moet je ook niet sputteren als je de bal terug gekaatst krijgt. Stelletje faalpolitici van de Zeemeeuwenpartij. Totdat Geert Wilders zich van zijn EU-fractie distantieert, zijn PVV’ers racisten. Allemaal.

Bron: GeenStijl

Wij Blijven Hier werd in 2005 opgericht, omdat ze vonden dat ze er nog niet waren. Inmiddels zijn ze 3000 bijdragen rijker, die vrijwillig door beginnende én gearriveerde verhalenvertellers worden geschreven. Verschillend van columns, persoonlijke ervaringen tot verborgen nieuwsfeitjes. Ze kijken op hun eigen manier tegen de wereld aan, en vertellen zélf het verhaal. Wie zijn ze? Kijk om u heen. Want ze zijn hier. Zij Blijven Hier!