Voorpagina

Gratis biografie van de Profeet Mohammed (s)

Mooi initiatief vanuit het Haagsche: niet-moslims mogen een gratis exemplaar bestellen van de biografie van de Profeet Mohammed (vrede en zegeningen zij met hem):

“Als reactie op de beledigende cartoons, waarmee men de Profeet Mohammed (vrede zij met hem) tracht te schofferen, heeft Stichting as-Soennah besloten de niet-moslimse medelanders te voorzien van een biografieboek over deze voor hen nog onbekende persoonlijkheid. Bent u een niet-moslim en bent u geïnteresseerd in een stukje geschiedenis dat u niet in de schoolboeken heeft kunnen lezen? Dan kunt u dit boek bij ons via al-Yaqeen bestellen. Het boek wordt u GEHEEL GRATIS (incl. verzendkosten) aangeboden!

In dit boek zult u het een en ander lezen over de ware persoonlijkheid en levensloop van Profeet Mohammed (vrede zij met hem). U zult dan ook ontdekken waarom moslims meer van hem houden dan van zichzelf, hun eigen ouders en/of kinderen, en waarom het dus ook aanstootgevend is voor hen wanneer hij het doelwit wordt van spotters en sensatiemakers.

Het boek is simpel te bestellen

U stuurt een e-mail met uw naam- en adresgegevens naar: shop@al-yaqeen.com onder vermelding van #gratisbiografie. Het boek wordt u dan zo snel mogelijk per post verzonden.

Ook als volksvertegenwoordiger bent u van harte welkom om dit boek bij ons aan te vragen. Juist als volksvertegenwoordiger dient u op de hoogte te zijn van wie de Profeet van de moslims is, over wie momenteel zoveel te doen is. Wij sturen het boek gratis naar u toe!

Wij zien jullie e-mails graag tegemoet. De actie geldt zolang de voorraad strekt!

Deze actie steunen?

Wil jij deze actie van ons steunen en een graantje meepikken in deze goede zaak? Doneer dan giraal een bijdrage aan:

Stichting as-Soennah
o.v.v.: gratis biografie
IBAN:
NL13 INGB 0660 3838 37
BIC: INGBNL2A

Of lever je bijdrage gewoon via iDeal op onze homepage.

Bestuur stichting as-Soennah en
Team al-Yaqeen

18 januari 2015″

Wij Blijven Hier werd in 2005 opgericht, omdat ze vonden dat ze er nog niet waren. Inmiddels zijn ze 3000 bijdragen rijker, die vrijwillig door beginnende én gearriveerde verhalenvertellers worden geschreven. Verschillend van columns, persoonlijke ervaringen tot verborgen nieuwsfeitjes. Ze kijken op hun eigen manier tegen de wereld aan, en vertellen zélf het verhaal. Wie zijn ze? Kijk om u heen. Want ze zijn hier. Zij Blijven Hier!