Voorpagina

Harun en Ali zamelen afval in

Hallo allemaal,

Wij zijn Harun en Ali. Wij zijn bezig om tot en met dinsdag 24 maart a.s. zovéél mogelijk plasticafval in te zamelen.

Waarom?
Natuurlijk omdat wij winnaar van de Afval the Game willen worden. Maar ook omdat het goed is voor ons milieu. Van de ingezamelde plastic worden namelijk weer nieuwe dingen gemaakt zoals smartphones, kleding, speelgoed en nog véél meer. Lees meer hierover op de Afval the Game website.

We hebben niet zo lang geleden een presentatie gegeven in de moskee van Schiedam vóór het Salat al-Djuma (vrijdagmiddaggebed) op Kik’R TV:

Dus ben je vóór woensdag 25 maart a.s. in de buurt van de onze basisschoolschool I.B.S. Ababil in Schiedam, gooi dan je plasticafval in onze kunsttofcontainer. Hoe vind je deze? Volg gewoon de witte voetstappen vanaf onze school Ababil, die aan de Dr. Kuyperlaan 12 ligt.

Wat mag nou WEL en wat mag nou NIET in deze container ?

BEDANKT voor jullie hulp!

Ingezonden door Harun en Ali.

Wij Blijven Hier werd in 2005 opgericht, omdat ze vonden dat ze er nog niet waren. Inmiddels zijn ze 3000 bijdragen rijker, die vrijwillig door beginnende én gearriveerde verhalenvertellers worden geschreven. Verschillend van columns, persoonlijke ervaringen tot verborgen nieuwsfeitjes. Ze kijken op hun eigen manier tegen de wereld aan, en vertellen zélf het verhaal. Wie zijn ze? Kijk om u heen. Want ze zijn hier. Zij Blijven Hier!