Voorpagina

Imago VS in moslimlanden verslechterd

Het imago van de Verenigde Staten in moslimlanden is het afgelopen jaar verslechterd, blijkt uit een peiling die het Pew Research Center gisteren bekendmaakte. Alleen in Indonesië denkt een meerderheid positief over de VS, hoewel de steun lager uitvalt dan vorig jaar.

De VS kunnen ook weinig goed meer doen onder inwoners van Amerikaanse bondgenoten als Jordanië en Turkije. Het percentage Jordaniërs dat de VS gunstig is gestemd, daalde met 8 procentpunt tot slechts 13 procent dit jaar. In Turkije is nog 10 procent positief over de VS, wat vorig jaar nog 17 procent was. Lees Verder

Wij Blijven Hier werd in 2005 opgericht, omdat ze vonden dat ze er nog niet waren. Inmiddels zijn ze 3000 bijdragen rijker, die vrijwillig door beginnende én gearriveerde verhalenvertellers worden geschreven. Verschillend van columns, persoonlijke ervaringen tot verborgen nieuwsfeitjes. Ze kijken op hun eigen manier tegen de wereld aan, en vertellen zélf het verhaal. Wie zijn ze? Kijk om u heen. Want ze zijn hier. Zij Blijven Hier!