Voorpagina

Kashmere Hakim kondigt nieuwe EP!

Amsterdam- Kashmere Hakim kondigt de lancering van zijn nieuwe EP getiteld “Hope is He{Art},” Kashmere’s derde EP uitgebracht in eigen beheer. Geproduceerd door Studio Mizza.

“I have been travelling and wandering in a world of spiritual spatiality. A true mystical journey”.

De EP bevat vier nummers geïnspireerd door Kashmere’s persoonlijke verhaal en belooft een aanstekelijke mix van toegangelijke folky muziek en emotionele openhartigheid te zijn. Het is de bestemming waar Kashmere’s muziek, poëzie, kunst en architectuur samenkomen. Een product van een man die zijn hele leven toewijdt aan de kunsten, een man die met zijn creativiteit als uitlaatklep deze inzet als manier om hopelijk anderen te helpen. De vocalen komen van zuiver hart gezongen met passie: “We have to learn all cultures, over land and over sea. Indians and cowboys lived together eventually..”

“Ik heb besloten om deze EP ‘Hope is He{Art}’ te noemen, omdat ik echt in de kracht van dromen en hopen geloof voor een positieve verandering. De hoop in Hij, de hoop in kunst en de hoop in de harten van mensen! Of het nu muziek, kunst of architectuur is. Voor mij is het allemaal hetzelfde. Alles is ruimte gerelateerd. Alles vertelt je een verhaal. Dit alles maakt van mij simpelweg gewoon een verhalenverteller. Ééntje die je wil laten horen, zien en voelen wat de realiteit van het leven is. “- Kashmere Hakim.

“Hope is He{Art}” zal worden uitgebracht op 27 september samen met een exlusieve expositie van Hakim’s illustratieve artwork. Alle foto’s voor de EP zijn geschoten door Mous Lamrabat in de ateliers van het Rijksakademie van beeldende kunsten in Amsterdam. Hakim’s prachtige verhaal over deze locatie gaat worden verteld tijdens deze release.

Datum: 27 september 2014 van 13:00 hr tot 15:00hr
Locatie: Amsterdam Outside Art gallery (naast Hermitage museum)
Adres: Nieuwe Keizersgracht 1A, Amsterdam

Website: www.kashmere.nl

Wij Blijven Hier werd in 2005 opgericht, omdat ze vonden dat ze er nog niet waren. Inmiddels zijn ze 3000 bijdragen rijker, die vrijwillig door beginnende én gearriveerde verhalenvertellers worden geschreven. Verschillend van columns, persoonlijke ervaringen tot verborgen nieuwsfeitjes. Ze kijken op hun eigen manier tegen de wereld aan, en vertellen zélf het verhaal. Wie zijn ze? Kijk om u heen. Want ze zijn hier. Zij Blijven Hier!