Voorpagina

‘Killer-komkommer komt door moslims’

Bron: Sp!ts

Een Duitse islamcriticus heeft een opmerkelijke verklaring voor het ontstaan van de EHEC-bacterie die de gemoederen in ons buurland momenteel flink bezig houdt. Hij meent te weten dat het virus zich in de groente-voorziening heeft genesteld omdat moslims er overheen hebben gepoept, zo meldt weblog Dagelijkse Standaard.

Udo Ulfkotte heeft geen bewijs voor zijn opmerkelijke stelling, maar kent wel verhalen uit Zwitserland, Engeland en de Verenigde Staten van moslims die poep op chocoladetaartjes smeerden en in kinderboeken kakten. Ook zouden Turkse aardbeienpluksters hun broek tijdens het werk moeten aanhouden omdat ze de vruchten met plas bevuilden. Lees verder…

Wij Blijven Hier werd in 2005 opgericht, omdat ze vonden dat ze er nog niet waren. Inmiddels zijn ze 3000 bijdragen rijker, die vrijwillig door beginnende én gearriveerde verhalenvertellers worden geschreven. Verschillend van columns, persoonlijke ervaringen tot verborgen nieuwsfeitjes. Ze kijken op hun eigen manier tegen de wereld aan, en vertellen zélf het verhaal. Wie zijn ze? Kijk om u heen. Want ze zijn hier. Zij Blijven Hier!