Voorpagina

Marokkaanse overheid slaat demonstratie tegen koninklijke gratie pedofiel neer

In Marokko zijn Marokkanen geen burgers maar onderdanen. Pedofiele buitenlanders die kinderen verkrachten zijn daarentegen burgers van bevriende naties. En burgers hebben rechten! Zelfs als ze 11 kinderen in de leeftijd 3 tot 14 jaar hebben verkracht en dat ook nog eens zelf op beeld hebben vastgelegd.

Dus wanneer de ene machthebber aan de koning vraagt om de vrijlating van een kinderverkrachter. Dan wordt dat verzoek gaarne ingewilligd. Niets moet natuurlijk de goede betrekkingen in de weg staan. Zo komt een kinderverkrachter veroordeeld tot 30 jaar gevangenisstraf na 2 jaar en 7 maanden vrij. Marokkanen die dat een schande vinden en daar tegen protesteren worden met bruut geweld in elkaar geslagen.

Wij Blijven Hier werd in 2005 opgericht, omdat ze vonden dat ze er nog niet waren. Inmiddels zijn ze 3000 bijdragen rijker, die vrijwillig door beginnende én gearriveerde verhalenvertellers worden geschreven. Verschillend van columns, persoonlijke ervaringen tot verborgen nieuwsfeitjes. Ze kijken op hun eigen manier tegen de wereld aan, en vertellen zélf het verhaal. Wie zijn ze? Kijk om u heen. Want ze zijn hier. Zij Blijven Hier!