Voorpagina

Marokkaanse ruiter gaat internationaal

Marokkaanse ruiter... gewoon... op z'n eigen paard

Grand Prix dressuurruiter Yessin Rahmouni blogt de komende tijd voor HorsUs over zijn ‘avontuur’ in de Oekraïne waar hij met zijn paard Only Society aan de start zal komen op een internationale wedstrijd in Zhashkov, zo’n 140 kilometer ten zuiden van Kiev, de hoofdstad van de Oekraïne.

Yessin is al vaker in de Oekraine geweest, waar hij onder leiding van zijn trainster Anky van Grunsven Oekraïense talenten begeleidt om hen naar een hoger niveau te helpen. Yessin heeft een van zijn leerlingen, junior amazone Aimee Weise, bij zich. Ook zij komt in Zhashkov aan de start. Aimee heeft al internationaal gestart bij de pony’s maar met haar paard is dit haar eerste internationale wedstrijd, net als voor Yessin:

‘Dit is mijn eerste buitenlandse concours. Ik heb gemerkt dat hier veel meer bij komt kijken dan bij een nationale wedstrijd. Lees Verder

Wij Blijven Hier werd in 2005 opgericht, omdat ze vonden dat ze er nog niet waren. Inmiddels zijn ze 3000 bijdragen rijker, die vrijwillig door beginnende én gearriveerde verhalenvertellers worden geschreven. Verschillend van columns, persoonlijke ervaringen tot verborgen nieuwsfeitjes. Ze kijken op hun eigen manier tegen de wereld aan, en vertellen zélf het verhaal. Wie zijn ze? Kijk om u heen. Want ze zijn hier. Zij Blijven Hier!