Voorpagina

Moeders voeren jihad tegen extremisme

In België is een nieuwe actie tegen extremisme van start gegaan. Ons buurland heeft de twijfelachtige eer om hoog in het rijtje te staan van landen die Syrië-gangers leveren. Dit zorgt voor veel verdriet bij achterblijvers, met name de moeders. In dit filmpje vertellen twee moeders over hun zoons (Frans en Vlaams) die vertrokken. Een werd op het vliegveld gestopt, de ander vertrok.

Volg Wij Blijven Hier! ook op Twitter 

3 Reacties op Moeders voeren jihad tegen extremisme

 1. avatar Jacq says:

  Wat indrukwekkend!

 2. avatar Anoniem says:

  Eindelijk krijgt men inzicht dat hun manier van opvoeden niet echt werkt. (als je al kan spreken van opvoeden bij Marokkanen). En nu? Huilen omdat hun zoon een terrorist/ geradicaliseerd is geworden. Feit: meerderheid van de vertrekkende jihadisten zijn Marokkaans. Een volk dat de Islam zo een slechte naam heeft gebracht dat ze zich met zijn allen moeten schamen, Echt diep schamen! Wel is naar de bioscoop geweest op Suikerfeest/ offerfeest. Ongelofelijk: er moest zelfs de ME geroepen worden om die Marokkanen in het gareel te houden. (Het zijn altijd weer Marokkanen) – maar we hebben geen Marokkanen probleem toch?)

  Kortom: Marokkaanse ouders/ Berbers, (vooral de vaders, want die zijn toch in die families de baas) je kinderen gewoon opvoeden, voordat het te laat is en je een zielig verhaaltje gaat houden.

  ps ik vind het wel erg voor de moeders

 3. avatar Smoky says:

  Al die jongens zijn zo geïndoctrineerd en opgejuind thuis dat ze nu hun leven willen geven, voor wat??? Het enige wat zou helpen om thuis niet over alles zo negatief te zijn, maar als je dat zelf je hele leven gehoord en gezien hebt is daar geen redden meer aan en geven ze de mensen, van het land waar ze heen zijn gegaan geen dankbaarheid maar pijn en ergenis. Heel jammer voor de betere families die hier wel een goede opvoeding geven, de kinderen stimuleren te leren en Zich aanpassen, daar zijn wij blij mee!
  Ben het helemaal eens met bovenstaande anonieme schrijver.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.