Voorpagina

Naima el Bazaz mishandeld door arts

De bekende Marokkaans-Nederlandse schrijfster Naima El Bezaz zegt gisteren te zijn mishandeld door haar eigen huisarts in Zaandam.

Bron: Telegraaf

El Bezaz, schrijfster van onder meer ’Vinexvrouwen’ vertelt: „Mijn dochtertje heeft al weken last van een oorontsteking. Onze huisarts wilde haar eerder geen antibiotica geven, dus kwam ik daar speciaal om vragen.” „Ik was stomverbaasd over zijn reactie. Hij trok mijn dochter ruw van haar stoel. Daarna pakte hij me bij mijn nek, die ik vorig jaar nota bene gebroken heb, en gooide me op de vloer.”, aldus de schrijfster. “Ik vermoed dat hij overspannen is, anders begrijp ik niet hoe dit heeft kunnen gebeuren.”

Er moest een ambulance aan te pas komen. De huisarts was gisteren niet bereibaar voor commentaar.

Wij Blijven Hier werd in 2005 opgericht, omdat ze vonden dat ze er nog niet waren. Inmiddels zijn ze 3000 bijdragen rijker, die vrijwillig door beginnende én gearriveerde verhalenvertellers worden geschreven. Verschillend van columns, persoonlijke ervaringen tot verborgen nieuwsfeitjes. Ze kijken op hun eigen manier tegen de wereld aan, en vertellen zélf het verhaal. Wie zijn ze? Kijk om u heen. Want ze zijn hier. Zij Blijven Hier!