Voorpagina

Een Islamitisch verantwoorde manier om een geschikte huwelijkspartner te zoeken?

In Nederland zijn van de ruim 16,8 miljoen inwoners er maar een kleine miljoen moslims. Dit maakt moslims tot een minderheid, die bovendien verspreid is over heel Nederland. Het is geen vanzelfsprekendheid om een geschikte en serieuze huwelijkskandidaat tegen het lijf te lopen en zeker niet als zaken als islam beleving, opleiding en werk meegewogen worden in de keuze. De populatie potentiële huwelijkskandidaat wordt daarmee sterk verminderd.

Nia2Match biedt een professionele, grootschalige en islamitisch verantwoorde manier om een geschikte huwelijkspartner te zoeken. Nia2Match zorgt dat moslims naast hun eigen netwerk (zoals bijv. familie- en vriendenkring en werk/studie) ook de vrijheid en mogelijkheid hebben moslims buiten hun sociale netwerk te ontmoeten op een serieuze, veilige en anonieme manier.

Er zijn mensen die preken, dat huwelijk je ‘overkomt’; dat het ‘mektab’ is en je daar zelf niets voor hoeft te doen. Hier plaatst Nia2Match een kanttekening bij, want naast ‘mektab’ is ook een actieve houding en inspanning vereist, indien daadwerkelijk de intentie (‘nia’) bestaat om in het huwelijk te treden.

Nia2Match is geen dating site wat omgedoopt is tot een islamitische site. Daar zijn er namelijk genoeg van op het internet. Genoeg dating sites die de naam islam, halal of moslima dragen, maar eigenlijk zich verre houden van wat islam ons daadwerkelijk leert op het gebied van de relatie tussen een man en een vrouw. Nia2Match is daarentegen een online social media platform waar alleen serieuze moslims worden toegelaten, die op een veilige en anonieme manier contact met elkaar kunnen hebben met het huwelijk als enige doel. Middels het innovatieve Nia2Match concept wordt duurzame huwelijk mogelijk gemaakt door kandidaten te stimuleren transparant en eerlijk naar elkaar te zijn. Nia2Match ondersteunt en stimuleert communicatie tussen huwelijkskandidaten m.b.v. uitgebreide profielvragen en een overzicht met relevante huwelijk gespreksonderwerpen.

Het huwelijk is een mooi en gezegend instituut waar vrouw en man hun rust en geluk kunnen vinden. En dit is alleen mogelijk wanneer het tot stand komen van het huwelijk gebaseerd is op de juiste intentie, op openheid, eerlijkheid en respect. Het is de wens van Nia2Match om hierin een concrete bijdrage te leveren in dienst van alle moslims die willen trouwen.

Als jij de ‘nia’ hebt, dan hebben wij de ‘match’ voor jou op www.nia2match.com.

Wij Blijven Hier werd in 2005 opgericht, omdat ze vonden dat ze er nog niet waren. Inmiddels zijn ze 3000 bijdragen rijker, die vrijwillig door beginnende én gearriveerde verhalenvertellers worden geschreven. Verschillend van columns, persoonlijke ervaringen tot verborgen nieuwsfeitjes. Ze kijken op hun eigen manier tegen de wereld aan, en vertellen zélf het verhaal. Wie zijn ze? Kijk om u heen. Want ze zijn hier. Zij Blijven Hier!