Voorpagina

Oud-controleur vast voor mishandeling dove Melek

Een oud-controleur van openbaarvervoerbedrijf HTM is door de politie opgepakt voor de mishandeling van de dove Melek in een Haagse tram. De vrouw heeft spijt betuigd.

De 44-jarige Haagse werd op camerabeelden herkend door personeel van de trammaatschappij en kon zaterdag worden aangehouden. Ze heeft de mishandeling inmiddels bekend. Tijdens het politieverhoor verklaarde de verdachte in een impuls te hebben gehandeld, omdat ze dacht dat de 19-jarige dove vrouw haar belachelijk maakte.

De tiener werd mishandeld terwijl zij gebarentaal gebruikte om met haar zus, Arzu, te communiceren.

Eerdere mishandeling
De vrouw heeft spijt van haar daad. Omdat zij eerder met de politie in aanraking is geweest vanwege een mishandeling, zit ze nog vast.

Bron: AD

Wij Blijven Hier werd in 2005 opgericht, omdat ze vonden dat ze er nog niet waren. Inmiddels zijn ze 3000 bijdragen rijker, die vrijwillig door beginnende én gearriveerde verhalenvertellers worden geschreven. Verschillend van columns, persoonlijke ervaringen tot verborgen nieuwsfeitjes. Ze kijken op hun eigen manier tegen de wereld aan, en vertellen zélf het verhaal. Wie zijn ze? Kijk om u heen. Want ze zijn hier. Zij Blijven Hier!