Voorpagina

Petitie: Dennis moet blijven!

Klasgenootjes en de ouders van de 8-jarige Dennis uit Utrecht zijn een petitie gestart. De in Nederland geboren jongen, woont  momenteel in het AZC van Utrecht, maar kreeg deze week te horen dat hij samen met zijn moeder en zusje het land uit wordt gezet.

Foto: https://sites.google.com/site/laatdennishierblijven/home

De moeder van Dennis is uitgeproduceerd en Dennis valt buiten de boot voor het kinderpardon. Dit, omdat hij gedurende zijn leven niet altijd onder toezicht van de overheid heeft gestaan. Eigenlijk zou het gezin deze week uitgezet worden, maar RTV Utrecht mailt dat dit is uitgestelt tot 30 november. Ook zal de immigratiedienst opnieuw de kwestie van Dennis gaan bekijken.

Om de petitie te tekenen, hieronder de link!
https://docs.google.com/a/students.uu.nl/forms/d/1ODuyGIYqqFLGQI52gJUjyPuRHnNiXGkKZ68ZEM1jYbY/viewform

Wij Blijven Hier werd in 2005 opgericht, omdat ze vonden dat ze er nog niet waren. Inmiddels zijn ze 3000 bijdragen rijker, die vrijwillig door beginnende én gearriveerde verhalenvertellers worden geschreven. Verschillend van columns, persoonlijke ervaringen tot verborgen nieuwsfeitjes. Ze kijken op hun eigen manier tegen de wereld aan, en vertellen zélf het verhaal. Wie zijn ze? Kijk om u heen. Want ze zijn hier. Zij Blijven Hier!