Voorpagina

PVV: Sluit poorten voor Arabieren!

Nederland moet de poorten sluiten voor vluchtelingen uit Libië en andere Arabische landen in crisis. Zelfs als daar burgeroorlogen uitbreken, zegt Geert Wilders in een interview met deze krant.

“We moeten er alles aan doen om de vluchtelingenstroom tegen te houden. Als het in al die landen straks echt fout gaat, en daar ziet het naar uit, dan is het onmogelijk om als West-Europa die stroom van vluchtelingen op te vangen. Als het niet-islamitische landen waren geweest, hadden we die massa ook niet aangekund”, zegt de PVV-leider.

De PVV-leider gelooft niet in een goede afloop van de revoluties in de Arabische wereld. “Ik juich toe dat het volk van de dictatuur af wil en vrijheid wil. Ik denk alleen dat wat er voor in de plaats komt, wel eens veel erger zou kunnen zijn. Neem Egypte. Uit onderzoek blijkt dat de gemiddelde Egyptenaar, dus dan heb ik het nog niet eens over de Moslimbroederschap, ideeën heeft over de sharia waar de rillingen van over je rug lopen. Die landen hebben één constante en dat is de islam. De islam en de democratie gaan niet samen.”

Lees Verder

Download hier de krant (pdf) met het gehele interview

Wij Blijven Hier werd in 2005 opgericht, omdat ze vonden dat ze er nog niet waren. Inmiddels zijn ze 3000 bijdragen rijker, die vrijwillig door beginnende én gearriveerde verhalenvertellers worden geschreven. Verschillend van columns, persoonlijke ervaringen tot verborgen nieuwsfeitjes. Ze kijken op hun eigen manier tegen de wereld aan, en vertellen zélf het verhaal. Wie zijn ze? Kijk om u heen. Want ze zijn hier. Zij Blijven Hier!