Voorpagina

Ramadan Energy Bar: De voeding om je vastdag door te komen

We vasten negentien uur per dag. Dat gaat niet iedereen even gemakkelijk af. Deels komt dat door onvoldoende voorbereiding of omdat het simpelweg lang is. Zie hier een oplossing: De Ramadan Energy Bar. Een voedzame snack speciaal ontwikkeld om een vastendag door te komen. Ideaal dus voor de Ramadan!

De Ramada-reep is een halal suhoor supplement dat helpt de bloedsuikerspiegel constant te houden tot wel negen uur lang! In de maand Ramadan helpt het je maximaal te blijven presteren onder de stress van het dagelijks leven.

De bar beweert klinisch bewezen te hebben dat het helpt bij:
– Onder controle houden van het ‘hongergevoel’
– Bloedsuiker spiegel constant houden voor minimaal negen uur
– Duurzaam energielevel gedurende de dag

De bar is verkrijgbaar op www.ramadanbar.com. Voor iets minder dan tien dollar heb je vier repen. Zocht je iets om de dag door te komen, dan kan dit nog wel de moeite waard zijn om uit te proberen.

Volg Wij Blijven Hier! ook op Twitter 

2 Reacties op Ramadan Energy Bar: De voeding om je vastdag door te komen

  1. Schrijf er dan tenminste bij dat dit een gesponsord bericht is…

  2. avatar Me_in_Europe says:

    Die eet je dan om, zeg, 3 uur in de ochtend. Als je dan meteen met je werk kan beginnen – OK. Maar 98% gaat (weer) een paar uur slapen om op gebruikelijke tijd (weer) op te staan en zijn/haar dagelijkse werkzaamheden te gaan uitvoeren. Dan is het rond het middaguur écht gedaan. En dan? Slapen? Lezen/studeren zonder iets op te kunnen nemen? Zo foutloos mogelijk proberen je verplichte werkzaamheden zien door te komen? Zonder kleerscheuren door de avondspits zien te laveren? Met je hongerige maag (veel te veel) boodschappen doen en (veel te veel) eten bereiden om úren later (pas) te kunnen nuttigen?
    Trouwens, met langzaam verteerbaar voedsel / laag glycemische waarde / trage koolhydraten / heel veel vezels en eiwitten /suikerloos(!!) is hetzelfde effect te bereiken als met de energybar.
    Of je vastentijd doorbrengen in Zuid-Afrika/ Nieuw-Zeeland / Paaseiland. Scheelt een slok op een borrel en een stuk gezonder.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.