Voorpagina

‘Scotland Yard beschermde zoon Kaddafi’

De Britse inlichtingendienst MI6 en Scotland Yard, de politie van Londen, waren betrokken bij een internationale operatie om Saif al-Islam, een zoon van Muammar Kaddafi, te beschermen. Die operatie was op touw gezet omdat militante moslims van plan zouden zijn geweest Saif al-Islam op Britse bodem te vermoorden.

Dat meldt de Britse krant The Independent vandaag op basis van geraadpleegde geheime documenten. De Britse geheime diensten die het complot tegen Saif al-Islam onderzochten, vermoedden dat er een spoor naar Qatar was. Qatar is nu een bondgenoot van het Westen tegen Kaddafi. Lees Verder

Wij Blijven Hier werd in 2005 opgericht, omdat ze vonden dat ze er nog niet waren. Inmiddels zijn ze 3000 bijdragen rijker, die vrijwillig door beginnende én gearriveerde verhalenvertellers worden geschreven. Verschillend van columns, persoonlijke ervaringen tot verborgen nieuwsfeitjes. Ze kijken op hun eigen manier tegen de wereld aan, en vertellen zélf het verhaal. Wie zijn ze? Kijk om u heen. Want ze zijn hier. Zij Blijven Hier!