Voorpagina

Superheldin Kamela Khan treedt op tegen islamofobie in San Fransisco

Islamitische superheldin, Kamela Khan, treedt op tegen de anti-islam buscampagnes van de Freedom Defence Initiative. Deze groep staat bekend als een haatdragende gezelschap, dat moslims gelijkstelt aan Nazi’s.

De tactiek die zij voor de haatdragende campagnes gebruiken is vrij eenvoudig: de meest liberale steden in de wereld worden opgezocht, waar ruimhartig wordt gedacht over de vrijheid van meningsuiting, om daar racistische buscampagnes op te starten.

Zo dachten zij ongestoord een campagne te kunnen beginnen in San Fransisco, totdat Kamela Khan roet in het eten kwam gooien. Op verschillende bussen zijn plaatjes van deze islamitische superheldin geplakt op bus-stickers met een anti-islam boodschap.

Check het resultaat:

Lees hier en hier meer over de heldhaftige optredens van fictieve superheldin Kamela Khan.

Wij Blijven Hier werd in 2005 opgericht, omdat ze vonden dat ze er nog niet waren. Inmiddels zijn ze 3000 bijdragen rijker, die vrijwillig door beginnende én gearriveerde verhalenvertellers worden geschreven. Verschillend van columns, persoonlijke ervaringen tot verborgen nieuwsfeitjes. Ze kijken op hun eigen manier tegen de wereld aan, en vertellen zélf het verhaal. Wie zijn ze? Kijk om u heen. Want ze zijn hier. Zij Blijven Hier!