Voorpagina

Trigion distantieert zich van uitspraken over brandstichting moskeeën

Het Rotterdamse beveiligingsbedrijf Trigion heeft zich publiekelijk gedistantieerd van de kwetsende uitspraken in verband met de oproep tot brandstichting van moskeeën in Nederland nadat één van hun werknemers, Luc de K., op de beruchte Facebook-pagina ‘Steun de PVV’ opriep tot een “nationale brandbommendag tegen moskeeën”.

 

Het bedrijf had meerdere klachten ontvangen van klanten en bezorgde burgers. Een duim omhoog voor deze mensen die dit hebben aangegeven, en een pluim voor het bedrijf die zijn werknemers publiekelijk op de vingers durft tikken en de nodige maatregelen durft te nemen.

Wij Blijven Hier werd in 2005 opgericht, omdat ze vonden dat ze er nog niet waren. Inmiddels zijn ze 3000 bijdragen rijker, die vrijwillig door beginnende én gearriveerde verhalenvertellers worden geschreven. Verschillend van columns, persoonlijke ervaringen tot verborgen nieuwsfeitjes. Ze kijken op hun eigen manier tegen de wereld aan, en vertellen zélf het verhaal. Wie zijn ze? Kijk om u heen. Want ze zijn hier. Zij Blijven Hier!