Voorpagina

Verenigd Koninkrijk krijgt eerste halalfood festival

Na Canada (Toronto) en de VS (Chicago) krijgt ook het Verenigd Koninkrijk binnenkort (27 t/m 29 september) een Halal Food Festival. De echte ‘Haloodies’ (halal foodies) konden sinds juli al kaarten voor het evenement bemachtigen. Het festival brengt een scala aan restaurants en eettoko’s  samen waar gerechten en producten aan het grote publiek worden geïntroduceerd die voldoen aan de kwaliteitseisen van moslims vandaag de dag:

“Met de toenemende koopkracht van moslims in het Verenigd Koninkrijk komt ook een verlangen naar beter kwaliteit, gemak en productaanbod voor onze families en levensstijlen.”

Voor meer informatie 

Wij Blijven Hier werd in 2005 opgericht, omdat ze vonden dat ze er nog niet waren. Inmiddels zijn ze 3000 bijdragen rijker, die vrijwillig door beginnende én gearriveerde verhalenvertellers worden geschreven. Verschillend van columns, persoonlijke ervaringen tot verborgen nieuwsfeitjes. Ze kijken op hun eigen manier tegen de wereld aan, en vertellen zélf het verhaal. Wie zijn ze? Kijk om u heen. Want ze zijn hier. Zij Blijven Hier!